PlanladımPlanladım
GizlilikKullanım koşullarıVeri silme

Veri Silme Talimatları

Planladım'da sakladığımız verilerinizi üç yoldan silebilirsiniz.

1. Facebook / Instagram bağlantısını kaldırmak

Planladım panelinde ilgili müşteri sayfasına girin ve Meta bağlantısı kutusundaki Bağlantıyı kaldır düğmesine basın. Sakladığımız sayfa erişim anahtarı anında silinir. Alternatif olarak Facebook'ta Ayarlar → İşletme Entegrasyonları bölümünden Planladım'ı kaldırabilirsiniz; Facebook bize bildirir ve erişim anahtarlarını otomatik sileriz.

2. Medya dosyalarını silmek

Panelde Dosyalar bölümünden tek tek ya da toplu olarak görsel ve videoları kalıcı biçimde silebilirsiniz. Silinen dosyalar depolama alanından da kaldırılır.

3. Hesabı ve tüm verileri silmek

Hesabınızın ve ajansınıza ait tüm verilerin (kullanıcılar, müşteriler, postlar, dosyalar, erişim anahtarları) kalıcı olarak silinmesi için kayıtlı e-posta adresinizden bilgi@teknografi.net adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Talebinizi 30 gün içinde tamamlar ve size bildiririz.

Bu sayfa aynı zamanda Meta uygulama ayarlarında belirtilen "Kullanıcı Verilerini Silme" talimat sayfasıdır.

© 2026 Teknografi · bilgi@teknografi.net